ONZE PARTNERS - ECOVER

Ecover

WAT BEDOELEN WE NU ÉCHT MET ‘CLEAN’?
Die vijf letters gaven onze visie de afgelopen veertig jaar vorm. Want clean betekent voor ons veel meer dan de afwas of de was doen.

Het is een attitude. Een filosofie. Een manier van denken, van voelen, … En ja, van clean living.

Meer zelfs, het is onze missie om een Clean World Revolutie op gang te brengen  – voor onszelf, onze huizen, onze gemeenschappen en onze wereld. Een stevige kluif voor een merk van schoonmaakproducten, dat geven we toe. Maar hoe redden we de planeet anders nog tussen neus en lippen door?

Elke minuut worden er wereldwijd een miljoen plastic flesjes gekocht en dit aantal stijgt in 2021 met maar liefst 20 procent.

Wij kiezen nu al voor de broodnodige omslag naar een fles die integraal van gerecycleerd plastic gemaakt wordt en ook 100 procent gerecycleerd kan worden. Onze missie is om tegen 2020 al onze verpakkingen van totaal herbruikbaar plastic te maken. We roepen op tot een Clean World Revolution waarbij we allemaal onze plastic footprint verkleinen.

Zeggen we dat we zuiver op de graat zijn? Dan menen we dat ook. van clean zakendoen en cleane ingrediënten inslaan … tot onze oorlogsverklaring aan plastic in de oceaan: we zoeken constant naar nieuwe manieren om onze zuivere principes in de praktijk om te zetten.
Ook als de finish nog niet in zicht is.