ONZE PARTNERS - KLEAN KANTEEN

Klean Kanteen

Klean Kanteen is B-corp gecertificeerd waarbij de onderneming ook haar sociale verantwoordelijkheid naar medewerkers en partners op zich neemt. Door het B corp certificaat worden de producten op een sociaal-ethische manier vervaardigd. Bovendien doneert Klean Kanteen elk jaar 1% van haar bruto-omzet aan verschillende projecten die bijdragen tot een betere wereld, onder andere voorziet Klean Kanteen voor dit jaar de ondersteuning om 6000m² aan natuur te onderhouden.

Mei Plasticvrij is een burgeriniatief waar we graag onze schouders onder zetten omdat we allemaal een verantwoordelijkheid hebben en ook  effectief een verschil kunnen betekenen en aldus een positieve bijdrage kunnen leveren.

Refuse single use –bring your own!

DRINKFLES

Klean Kanteen stimuleert de consument om altijd en overal een eigen hervulbare RVS drinkfles bij zich te hebben om zo het gebruik van drinkbekers of –flessen in wegwerpplastic te vermijden. Onder het credo “Refuse single use!” en met de hashtag #bringyourown op social mediakanalen willen wij zoveel mogelijk mensen aanzetten om het overmatig (vaak éénmalig) gebruik van plastic tegen te gaan met als uiteindelijke missie de wereldwijde plastic afvalberg te verminderen. 

ECOLUNCHBOX

Weg met wegwerp en plastic! Dat is de leuze bij ECOlunchbox dat met z’n roestvrij stalen lunchtrommels en snackdoosjes een perfect alternatief biedt voor alle plastic lunchverpakkingen en broodtrommels. De herbruikbare RVS brooddozen zetten ook aan om voor een gezondere lunch te gaan. De tijd dat je steevast een broodje kocht op weg naar het werk of school, lijkt voorbij. Zelfbereid en bovenal gevarieerd zijn de lunchmaaltijden van nú.